Behandlinger

Book en tid


BehandlingerMassage/behandlinger til voksne ( fra 15 år)


Problemløseren 60 min. (60 min.)
60 min. Behandling, hvor du vil opleve at jeg bruger forskellige behandlingsformer. Jeg vurderer hvilken behandlingsformer jeg anvender til dine behov. Det kan fx være massage, cupping, triggerpunktmassage, HOT Stone, elektromagnetterapi, øreakupunktur og trykpunktmassage. Det kan fx være behandling af hele din ryg hvor jeg bruger Cupping og HOT Stone, tilslut får du Øreakupunktur.
655,-

Graviditetsmassage (45 min.)
Du ligger på graviditetspude med plads til mave og bryster. Du får afspændingsmassage de steder du føler dig spændt. Fx ryg, lænd og nakke massage. (Du kan også vælge en velvære massage 80 el 110 min, så går du bare ind på den ydelse).
470,-

Graviditetsmassage HOT Stone 30 min (30 min.)
En virkelig behagelig behandling når du er gravid:-) du ligger på en graviditetspude hvor der er plads til maven. Du bestemmer hvor du trænger til massage:-) du får afspændingsmassage med varme sten. Virker beroligende og løsner spændte muskler.
395,-

Graviditetsmassage HOT Stone 60 min (60 min.)
En virkelig behagelig behandling når du er gravid:-) du ligger på en graviditetspude hvor der er plads til maven. Du bestemmer hvor du trænger til massage:-) men når det er en time er det primær ryg, ben og nakke:-) Du får afspændingsmassage med varme sten. Virker beroligende og løsner spændte muskler.
595,-

30 Min. HOT STONE massage (30 min.)
Hot Stone massage er en yderst behagelig og effektiv behandling. Den øger blodgennemstrømmen, så muskler får en øget blod tilførsel. Massagen øger stofskiftet og virker udrensende, affaldsstoffer bliver hurtigere udskilt og varmen virker smertelindrende i muskler og led.
395,-

60 min. HOT STONE massage (60 min.)
Hot Stone massage er en yderst behagelig og effektiv behandling. Den øger blodgennemstrømmen, så muskler får en øget blod tilførsel. Massagen øger stofskiftet og virker udrensende, affaldsstoffer bliver hurtigere udskilt og varmen virker smertelindrende i muskler og led.
595,-

Dame - Kort massage ca.15-20 min (15 min.)
Det kan være et bestemt sted du har ondt fx ved det ene skulderblad el nakke. Du kan få intensiv behandling i det område. Det kan fx være ved cupping el. bambusmassage. Det er tit folk der har noget akut og som ønsker, at der hurtig skal noget cirkulation til selve området.
290,-

Cupping (30 min.)
30 min. Behandling. Du får cupper på, som er sugekopper. De løfter bindevævet op, så blodcirkulationen rigtig sættes igang. Det er en god behandling der hurtig lindre ømme muskler og bindevæv.
395,-

Dame - 30 Min bambus massage (30 min.)
Bambus massage er en yderst effektiv og behagelig massageform. Jeg bruger mine bløde bambusrør i forskellige størrelser til massage af musklerne. Du vil opleve at spændinger fortager sig og dine muskler bliver mere bløde og elastiske. Behandlingen er rigtig god til ryg, ben, arme og nakkemassage
370,-

Dame - 30 Min afspændingsmassage (30 min.)
Afspændingsmassage af fx ryg og nakke. En afspændingsmassage går Jeg mere i dybden de steder, hvor Jeg kan mærke der er mere spændt.
370,-

Dame - 45 Min afspændingsmassage (45 min.)
Afspændingsmassage af fx hele ryggen. Dvs skuldre, lænd og nakke, men du bestemmer, det kan også være arme eller ben. 45 min. er en god længde på massage, da man lige kan gå lidt mere i dybden og nå lidt mere.
470,-

Dame - 60 Min afspændingsmassage (60 min.)
Når du vælger 60 min afspændingsmassage kan Jeg fx nå både ryg og ben. Men du kan også vælge hele ryg, skulder, lænd og nakke. Du vælger:-)
570,-

Dame - 80 Min velværemassage (80 min.)
Velværemassage er massage af ryg, ben, arme/hænder, bryst og nakke. Afslutter behandlingen med lidt massage af tinding, pande samt rundt ved øjnene. En dejlig afstressende behandling hvor jeg både laver afspændingsmassage og Hot Stone massage. Til dig der trænger til 80 min forkælelse. Du ligger på en opvarmet briks og lytter til afslappende musik:-)
695,-

Dame - 110 Min velvære massage (110 min.)
Velværemassage. En combi af afspændingsmassage og Hot Stone massage af hele ryg, ben bagpå, ben foran, arme og hænder. De sidste 20 min ansigt/ nakke og hovedbundsmassage. En behandling hvor du virkelig når at komme helt ned i gear. Du ligger på en opvarmet briks og lytter til afslappende musik.
895,-

30 min Håndmassage (30 min.)
Massage af dine arme og hænder. En dejlig behandling, hvor alle muskler i dine arme og hænder bliver masseret.
355,-

40 Min fod massage (40 min.)
Du starter med et dejligt varmt fodbad. Derefter massage af alle musklerne i fødderne og op af underbenet.
425,-

Gua Sha behandling 30 min. (30 min.)
Gua Sha er en gammel behandlingsform, som kommer fra Kina og det øvrige Øst Asien, der har eksisteret i flere århundrede år og er nu flittigt brugt her i Vesten. Man behandler ved at man skraber eller gnider hårdt på huden, med fx en poleret sten el horn. Behandlingen er meget bevægende og drænende og fjerner blod stagnation i led og muskler. Når man gnider på huden kommer der en reaktion på huden og den bliver rød muligvis med røde pletter. Reaktionen forsvinder efter ca 3-5 dage. Det er en meget effektiv behandlingsform til spændinger og stagnationer. Kan også behandle fx fibersprængning, dog først efter 48 timer efter skadetidspunkt.
370,-

Trykpunksmassage under fødderne (20 min.)
Denne behandling er til fx igangsættelse af fødsel, eller hvis du fx døjer med forstoppelse, hovedpine eller forkølelse. Der bliver trykket på forskellige punkter under dine fødder. Hvis du ønsker fodmassage skal du vælge den behandling der hedder fodmassage.
275,-

Øreakupunktur


øreakupunktur voksen mod fx stress/uro/smerte/angst (20 min.)
Jeg behandler med ASP nåle. Små nåle der sidder i øret imellem 2-14 dage. Hvis du ikke ønsker nålebehandling kan jeg behandle med ørefrå, som er et lille plaster med en kugle der sættes på punktet. Fx behandling imod stress, uro, eksamensangst el smerte lindring.
245,-

Allergi/høfeber Øreakupunktur voksen/børn (25 min.)
Behandling med ASP nåle i øret. Hvis det er børn og de ikke ønsker nåle, så behandler jeg med ørefrø ( et lille plaster med en kugle som placeres på punktet i øret). Der kan købes 10 turs kort hvor du får 2 behandlinger gratis.
180,-

Migræne/hovedpine behandling 30 min. (30 min.)
Lider du af hovedpine og migræne, så prøv denne behandling. Øreakupunktur inkl. trykpunksmassage i ansigt og nakke. Mange har rigtig god erfaring.
290,-

Ansigts/nakke behandling


45 Min ansigt/hovedbundsmassage (45 min.)
Trykpunksmassage på alle akupunktur punkter i ansigtet og massage af alle ansigtsmuskler. Afsluttende med bryst, nakke og hovedbundsmassage. En meget afslappende/afstressende behandling, 45 min hvor du ligger evt på opvarmet briks og bare skal koncentrere dig om din vejrtrækningen.
495,-

30 Min. Ansigt/nakke massage (30 min.)
30 min. Hvor du ligger på en opvarmet briks, bare og skal slappe af væk fra hverdagens stress og larm. Jeg anbefaler ikke at snakke sammen under behandlingen, da ansigtsmusklerne skal slappe helt af. Jeg vil massere alle muskler i dit ansigt og massere godt omme i nakken og oppe i kraniekanten hvor mange spændinger også sidder.
370,-

Elektromagnet terapi


Relax behandling. Elektromagnet terapi (30 min.)
En fuldstændig smertefri behandling med kun 2 elektroder på dit højre ben. Behandlingen tager 28 min. Du ligger på min briks væk fra elektronik og andre forstyrende elementer. Behandlingen får din krop helt ned i gear og virker afslappende på spændte muskler. Jeg anbefaler flere behandlinger, så du kan købe 10 turs kort til 1440 kr, hvor du får 2 behandlinger gratis. du kan kombinere med de 4 andre typer elektromagnet terapi behandlinger jeg tilbyder. Du kan ikke få elektromagnet terapi hvis du er gravid, har pacemaker eller får kemoterapi pt. Ellers kan alle få behandlingen, selv børn fra 6 måneder. Ønsker du 20 min. Ansigt/nakke massage under behandlingen koster det 475 kr ialt skriv det i notefeltet:-)
180,-

Sress/ depression behandling. Elektromagnet terapi (30 min.)
En fuldstændig smertefri behandling, med kun to elektroder på dit højre ben. Behandlingen tager 28 min. Du ligger på min briks, væk fra elektronik og andre forstyrrende elementer. Du kan vælge at lytte til den rolige afstressende musik jeg har, eller bare ligge i fuldstændig ro. Jeg anbefaler flere behandlinger, så du kan ved første behandling vælge at købe et 10 turskort hvor du får to behandlinger gratis. ( Dvs 1440 kr for 10 behandlinger) Der er rigtig gode erfaringer med behandlingen, og du vil hurtig mærke positiv effekt. Behandlingen øger kroppens hormonproduktion der er forbundet med kroppens psykiske og fysiske form. Du kan evt kombinere med de andre elektromagnet behandlinger jeg tilbyder. Du må ikke få elektromagnet terapi hvis du er gravid, har pacemaker eller hvis du er i kemoterapi pt. Ellers kan alle få behandlingen selv børn fra 6 måneder. Ønsker du 20 min ansigt/nakke massage under behandlingen koster det 475 kr ialt. Skriv det i note feltet:-)
180,-

Genopbygnings behandling. Elektromagnet Terapi (30 min.)
En fuldstændig smertefri behandling med kun to elektroder på dit højre ben. Behandlingen tager 28 min hvor du ligger på min briks væk fra elektronik og forstyrende elementer. Behandlingen styrker dine knogler og bruskstruktur ved sygdomme i bevægapparatet. Øger kroppens præsentationsevne og blodgennemstrømning. Jeg anbefaler flere behandlinger, så du kan købe 10 turs kort til 1440 kr hvor du får 2 behandlinger gratis. Du kan ikke få elektromagnet terapi hvis du er gravid, har pacemaker eller hvis du er i kemoterapi pt. Ellers kan alle få behandling selv børn fra 6 måneder. Ønsker du 20 min. Ansigt/nakke massage under behandlingen koster det 475 kr. Skriv det i notefeltet.
180,-

Udrensnings behandling. Elektromagnet terapi (30 min.)
En fuldstændig smertefri behandling, men kun to elektroder på dit høre ben. Behandlingen tager 28 min. Du ligger på min briks væk fra elektronik og andre forstyrende elementer. Jeg anbefaler flere behandlinger og du kan evt kombinere dine behandlinger med de 4 andre elektromagnet behandlinger Jeg kan tilbyde. Du kan købe 10 turs kort til 1440 kr hvor du får 2 gratis behandlinger. behandlingen er rigtig effektiv og du vil hurtig opleve din krop bliver udrenset og du får mere energi og du styrker dit immunforsvar. Du kan ikke få elektromagnet terapi hvis du er gravid, har pacemaker eller hvis du er i kemoterapi pt. Ellers kan alle få behandlingen selv børn fra 6 måneder. Ønsker du 20 min ansigt/nakke massage under behandlingen koster det 475 kr Ialt. Skriv det i notefeltet:-)
180,-

Hud problemer. Elektromagnet terapi. (30 min.)
En fuldstændig smertefri behandling med kun to elektroder på dit højre ben. Behandlingen tager 28 min. Du ligger på min briks væk fra elektronik og andre forstyrende elementer. Behandlingen kan afhjælpe fx eksem og Psoriasis og andre hudlidelser. Jeg anbefaler flere behandlinger, så du kan købe 10 turs kort til 1440 kr hvor du får 2 behandlinger gratis. Du kan ikke få elektromagnet terapi hvis du er gravid, har pacemaker eller er i kemoterapi pt. Ellers kan alle få behandlingen selv børn fra 6 måneder. Ønsker du 20 min ansigt/nakke massage under behandlingen koster det 475 kr.ialt. Skriv det i notefeltet:-)
180,-

Behandlinger til børn


Baby massage eller /zoneterapi 0-2 år (25 min.)
Hvis dit barn skal have babymassage, lærer Jeg dig/Jer hvordan I kan give Jeres barn en meget beroligende massage. Hvis zoneterapi kan det fx være imod fordøjelsesproblemer, forkølelse, tandfrembrud, mellemørebetændelse, eksem og uro
245,-

Zoneterapi børn 2-10 år (30 min.)
Behandlingen kan fx afhjælpe: Uro, forkølelse, allergi, mellemørebetændelse og fordøjelsebesvær. Jeg anbefaler imellem 2-3 behandlinger.
290,-

Kort massage barn (2-15 år) ca 15-20 min (15 min.)
Hvis dit barn bare lige vil prøve hvad massage er for noget. Behandlingen tager ca 15-20 min. Det kan fx være massage af ryggen, benene, nakken eller armene. Eller det kan være noget akut i et bestemt område.
200,-

30 Min.afspændingsmassage 2-15 år. (30 min.)
En dejlig behandling for børn der trænger til afspænding af musklerne og hele sindet. Det kan være fx hele ryggen og nakken. Det kan også være fodboldbenene der trænger. Du vælger selv. Behandlingen er også god til urolige børn og børn med ADHD. Det er sundt og beroligende for dem, bare at få lov at ligge og slappe af og blive afspændt i musklerne og få tankerne væk fra den travle hverdag:-)
300,-

45 Min. Afspændings massage børn 3-15 år (45 min.)
Massage af hele ryggen, ben, arme og nakke. Fantastisk behandling til børn der træner til afspænding, forkælelse og afslapning. Mange børn lider af stiv nakke og hovedpine pga af lange skoledage og for mange timer foran telefonen, Ipad, tv og computer. Behandlingen virker forbyggende og akut. Behandlingen er også god til urolige børn og børn med fx ADHD. De får lov at slappe af og blive afspændt i både muskler og sind væk fra den travle hverdag:-)
370,-
 
Åbningstider


 
Mandag 08:30 - 15:00
Tirsdag 09:00 - 15:00
Onsdag 12:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk